Finantare de la 0% la achizitia de IVECO Daily in leasing la Auto Schunn Romania

autoutilitaremercedes-benz

Toate afacerile care, prin prisma domeniului distinct de activitate in care activeaza, au nevoie de o flota de solutii de mobilitate, stiu foarte bine cat de importanta este calitatea, eficienta si durabilitatea vehiculelor comerciale.

De aceea, marii jucatori de pe piata de mobilitate comerciala se straduiesc sa inoveze in fiecare an, oferind antreprenorilor solutii din ce in ce mai eficiente din punct de vedere calitativ, pe masura nevoilor de business solicitate.

Atunci cand vine vorba despre calitate, insa, stii sit u deja ca aceasta vine intotdeauna cu un cost, de multe ori prea ridicat pentru cat suporta bugetele de investitii ale oamenilor de afaceri. Mai mult, si antreprenorii care dispun de bugete ezita sa-si blocheze sume mari din buget pentru invstitii in dezvoltarea sau reinnoirea flotei de vehicule comerciale.

Tocmai de aceea, serviciile de leasing reprezinta solutia ideala atat pentru antreprenorii aflati in plina dezvoltare, cat si pentru oamenii de afaceri aflati deja la un nivel considerabil.

Pentru acestia, Auto Schunn Romania va propune o oferta avantajoasa pentru achizitia de autoutilitare IVECO Daily, prin programul de finantare prin leasing financiar:

Dobanda de la 0% pentru achizia unui vehicul comercial IVECO Daily prin leasing financiar

Oferta este valabila pana la data de 30 iunie 2021 si se aplica gamei de vehicule comerciale IVECO Daily LIGHT Furgon & Sasiu + Suprastructura, in limita a 5 unitati.

Sunt excluse din campanie vehiculele incadrate la aceasta categorie cu pret special, incluse in campaniile promotionale desfasurate de Auto Schunn Romania. Acceseaza acum pagina de autoutilitare IVECO de pe noul website Auto Schunn Romania (auto-schunn.ro) si aplica pentru aceasta oferta de leasing, sau solicita o lista de oferte pentru vehiculele comerciale IVECO aflate la promotie.

Detalii despre oferta:

Oferta de finantare prin leasing financiar cu dobanda 0% se aplica programelor de leasing desfasurate pe o perioada de maxim 12 luni, in vreme ce, pentru perioadele mai lungi, dobanda creste astfel:

  • Dobanda de la 0.99% pentru o perioada de leasing financiar de 24 sau 36 de luni
  • Dobanda de la 1.99% pentru o perioada de leasing financiar de 48 sau 60 de luni

De ce sa alegi un vehicul comercial IVECO Daily?

Noile motoare instalate pe vehiculele comerciale IVECO Daily se remarca prin eficienta ridicata a consumului de combustibil, in principal datorita:

  • noii turbine cu geometrie variabila controlata electronic
  • anvelopelor Class A Super Eco Low Rolling, proiectate in mod special pentru utilitarele IVECO Daily.
  • sistemului Start&Stop instalat in pachetul standard

De asemenea, cu noile vehicule comerciale IVECO Daily vei fi in control deplin asupra starii tehnice. Mai precis, datorita celor main oi tehnologii instalate pe masini, vei putea:

  • Sa realizezi interventii de software service si actualizari de software de la distanta
  • Sa efectuezi proceduri de diagnoza de la distanta
  • Sa generezi rapoarte periodice privind performanta masinii si a consumului de combustibil, prin IVECO Smart Report
  • Sa monitorizezi in timp real a starii tehnice a vehiculului tau IVECO Daily, prin portalul My Daily.

Auto Schunn Romania este unul dintre cei mai vechi parteneri autorizati Mercedes-Benz din Romania, cu o istorie de 28 de ani la cel mai inalt nivel de performanta pe piata de profil.

In prezent, compania Auto Schunn Romania este prezenta cu centre de vanzari si intretinere pentru autoturisme, autoutilitare si Mercedes-Benz noi si rulate in Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava. Acceseaza pagina de autoutilitare Mercedes-Benz si vezi toate promotiile disponibile.

Din anul 2020, Auto Schunn Romania a devenit partener autorizat IVECO Romania, imbogatindu-si portofoliul de solutii de mobilitate comerciala cu gama de vehicule usoare, medii si grele IVECO Daily, Eurocargo, IVECO S-Way si IVECO X-Way, fiind prezenta cu un centru specializat de vanzari si service de profil in Sibiu.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.