3 motive sa alegi un model de vestiar metalic cusetat

vestiar metalic

Daca ai nevoie de un vestiar metalic in companie, probabil stii deja faptul ca aceasta piesa de mobilier este foarte utila pentru depozitarea hainelor de schimb si a bunurilor personale. Totusi, fiecare model este construit in mod diferit. Vestiarele cusetate, disponibile si in oferta Office Class, sunt caracterizate prin faptul ca au un numar de compartimente mai mare decat cele obisnuite. Iata 3 motive pentru care sa achizitionezi unul!

1. Constructia exterioara

Vestiarele cu 20 de compartimente au dimensiunile de 1200x500x1800 mm, fiind prevazute cu picioare de 15 cm in laterale. Acestea permit curatarea spatiului din partea inferioara intr-un mod mai simplu, precum si evitarea aparitiei urmelor de rugina. Structura exterioara este realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate si cu grosimea de 0,6mm.

De asemenea, usile acestui vestiar metalic sunt ranforsate si dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara. Acestea asigura patrunderea aerului intr-un mod optim si previn procesul de formare a bacteriilor.

Produsul este livrat in stare complet asamblata, astfel incat nu mai trebuie sa angajezi pe cineva pentru realizarea acestei etape si vei economisi timp. Pretul de achizitie este de 2 663,93 lei cu TVA inclus, fiind aplicata o reducere de 562,23 lei la costul initial.

In situatia in care iti doresti sa cumperi mai multe produse de acelasi tip, dispui de posibilitatea de a efectua aceasta actiune in 3 rate fara dobanda. Procesul este valabil prin sistemul EuPlatesc, care necesita un card bancar si completarea informatiilor.

2. Imbunatatirile

Un vestiar metalic cusetat trebuie sa aiba caracteristicile adaptate la conditiile de munca. Spre exemplu, daca spatiul de lucru prezinta un grad ridicat de umiditate, este necesar ca vopseaua sa fie anticoroziva. In felul acesta, hainele raman depozitate intr-un mediu optim si nu sunt expuse la riscuri atunci cand vremea este neplacuta. Stratul exterior al modelului ales poate fi si ignifug, in conformitate cu normele A.S.T.M.B. 117.64 cu revizuiri. Aceasta caracteristica asigura protectie la contactul cu focul sau in caz de incendiu.

In general, sistemele de inchidere la vestiarele cusetate sunt cele clasice cu 2 chei. Pe langa acestea, pot exista balamale interne antiefractie si nervuri longitudinale amplasate pe laterale si pe usa pentru o rezistenta sporita.

Se pot atasa si alte tipuri de inchideri, cum ar fi cea in 3 puncte, cu cifru sau cu moneda. O alta alternativa sunt manerele antiefractie si cele cu inchiderea din doua miscari. Daca iti doresti un nivel de siguranta superior, adauga usi MDF, deoarece acestea au grosimea de 18mm.

3. Criteriul estetic

Un vestiar metalic cusetat este disponibil pe culoarea gri deschis, ceea ce inseamna ca se integreaza usor in orice incapere. In situatia in care vrei alta nuanta, usile sau exteriorul pot fi vopsite integral pe galben, portocaliu, rosu, verde sau albastru.

Produsul dispune de certificari pentru rezistenta la caldura, lichide si zgarieturi. Cu alte cuvinte, acesta se adapteaza imediat la schimbarile de temperatura si ramane in aceeasi stare pentru perioade lungi de timp.

De unde sa achizitionezi un vestiar metalic cusetat?

Mobilierul din metal reprezinta o investitie utila in orice firma. Totusi, alegerea unui vestiar potrivit poate reprezenta o adevarata provocare. Viziteaza un magazin online de birotica si papetarie care sa ofere o gama larga de modele cusetate la preturi accesibile!

Distribuie
 

Despre autor