Cum sa alegi firma de curatenie birouri Bucuresti

0
curatenie birouri Bucuresti

Pentru a alege o firma de curatenie birouri Bucuresti cu servicii potrivite nevoilor tale trebuie sa tii cont de cateva aspecte foarte importante.

In primul rand trebuie sa iti faci timp sa analizezi mai multe oferte de pe piata si tarifele de curatenie pentru serviciile prestate pentru a putea face o comparatie. Serviciile de prezentare trebuie sa fie descrise in mod clar pentru a stii ce ofera si ce nu. Chiar si asa ia in calcul sa suni firma respectiva pentru a cere mai multe informatii la telefon.

Nu uita sa ceri detalii cu privire la ce servicii de curatenie efectueaza , daca dispun de aparatura profesionala, de angajati seriosi si cu experienta pe care ii vor pune in slujba curateniei biroului tau.

Angajat propriu sau firma de curatenie?

Daca angajezi pe cineva, full-time sau part-time, trebuie sa investesti in aparatura pentru curatenie, iar preturile nu sunt deloc mici cand e vorba despre tehnologie de calitate. Gandeste-te un angajat sta la birou  8 ore pe zi, cinci zile pe saptamana, timp in care solicita resursele companiei tale.

Pentru a reduce costurile si pentru a imbunatati serviciile de curatenie este recomandat sa externalizezi serviciile de curatenie, alegand un parteneriat cu o firma de curatenie profesionala care ofera si altfel de servicii profesionale cum ar fi curatare mocheta sau spalare pardoseli cu aparatura profesionala.

Inevitabil la orice birou apare mizeria si mai ales in contextul actual este nevoie de curatenie profesionala pentru a reduce riscul de a contacta diverse boli.

Pe termen lung, o colaborare cu o firma de curatenie din Bucuresti aduce multe beneficii ambelor parti. Pentru voi ca si companie productivitatea va creste, iar angajatii se vor simti in siguranta si relaxati. In plus, in functie de contractul incheiat cu firma de curatenie acestia pot trimite personal care sa faca curatenie la orice ora, fie inainte de a veni angajatii la birou sau la finalul programului.  Sau daca este o firma mare cu multi angajati pot oferi asistenta permanenta in timpul programului de lucru al beneficiarului.

Atunci cand alegeti pachetul de servicii de curatenie fiti atenti sa includa:  curatarea cailor de acces din birouri, curatarea si spalarea pardoselilor din birouri, stergerea prafului, curatarea intregului mobilier, spalarea geamurilor, cat si igienizarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariilor sau salilor de mese.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.

No comments