De ce sa te casatoresti iarna este o idee buna

De ce sa te casatoresti iarna este o idee buna

Cel mai adesea, ne dorim sa ne casatorim vara, cand este cald afara, pentru a putea profita de o receptie grandioasa la exterior. Insa, cu toate acestea, nu sunteti obligati sa va casatoriti vara, iarna, care nu este anotimpul favorit al tuturor atunci cand vine vorba de casatrie poseda numeroase avantaje. Care sunt aceste avantaje?

Mai multa suplete in privinta rezervarii unui restaurant

Datele pentru rezervarea restaurantului vor fi mai numeroase. Si nu numai. Vei gasi cu mai mare usurinta un fotograf, un DJ sau un wedding planner. Asta deoarece numerosi sunt viitorii miri care isi organizeaza nunta vara. In afara sezonului, prestatarii amintiti mai sus au preturi cat se poate de avantajoase. Daca data nuntii se apropie de perioada Craciunului sau de sfarsitul anului invitatii risca sa aiba alte planuri. De aceea, anunta data mai devreme sau fixeaza-o pentru luna ianuarie sau februarie.

Organizeaza-ti nunta intr-o cabana

Ai visat intotdeauna sa te casatoresti intr-o cabana? Atunci iarna este anotimpul ideal pentru a-ti organiza nunta. Sau, din contra, ai prefera sa faci acest lucru intr-un castel? Este posibil sa iti programezi nunta pe timp de iarna intr-un castel. Atentie, rezervarile in locuri mai atipice cum este cabana sau castelul sunt mai scumpe in timpul sezonului de ski. Drept urmare, ar trebui sa rezervi in avans pentru a putea negocia putin preturile.

Economii la bauturi

Pe timp de vara racoritoarele si apa plata trec rapid la nunta. Oamenii danseaza, le e cald si consuma multe lichide. Pe timp de iarna acest lucru nu se intampla. Iarna de obicei poti miza pe bauturile calde pentru ca invitatii sa se incalzeasca putin. Te poti gandi la un bar cu cafea, ceai si ciocoalta calda.

Fotografii de nunta feerice

Contrar ideilor preconcepute, fotografii nu sunt mare fani ai pozelor in care soarele este sus pe cer. Daca temperatura iti permite, nu ezita sa faci cateva poze si la exterior. Daca este si putina zapada afara vei beneficia de niste poze feerice.

Decorul locatiei va fi unul magic.

Daca ai ales luna ianuarie sau februarie pentru a te casatori atunci poti fi sigur ca te vei bucura de un decor magic, All White. Daca te casatoresti in februarie, luna iubirii, poti opta pentru culoarea rosie. In plus, fotografii si videografii sunt mai liberi in aceste luni.

Preturile sunt mult mai atractive

Preturile salilor de nunti precum si ale celor care isi ofera serviciile cu aceasta ocazie pot uneori sa scada cu pana la 50% in sezonul rece.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.