Idei de amenajare interioară pentru barul de acasă

0

Pentru cei care au un interes deosebit și un ochi fin pentru vinurile de epocă, whisky, scotch, vodcă și sunt în proces de amenajare interioară a barului de acasă, acesta este locul potrivit.
A avea un bar acasă nu este doar o idee grozavă, ci și una distractivă. Mai ales dacă dorești să ai prietenii cu tine în mod regulat.

Vă prezentăm câteva moduri cochete de a vă decora barul de acasă.

Poți să preiei sfaturile noastre să încerci singur acasă, sau, cel mai bine poți apela la o firma de design interior, ca să nu mai ai bătăi de cap și să iasă totul așa cum visezi.

Care sunt cele mai importante aspecte la un bar? Ce nu trebuie să îți lipsească?

Bar sofisticat

Un bar sofisticat este o modalitate excelentă de a permite barului să se amestece perfect cu decorul. Această idee funcționează cel mai bine atunci când barul face parte din bucătăria ta. Având un bar în bucătărie vă permite să aveți un loc unic unde să vă bucurați de o masă și să beți câteva băuturi. Aduceți o lumină pentru a sublinia în continuare ideea de a fi sofisticat, dar și modern.

Rafturi încorporate pentru vinuri

Un plus popular la barurile de acasă este raftul încorporat pentru vinuri. Este o modalitate excelentă de a păstra vinuri pe care nu doriți să le răcoriți sau sticle pe care le păstrați până când recolta este mai veche. Un bun exemplu de design elegant, întunecat, care funcționează bine în spații de tranziție sau contemporane.

Raftul de cocktailuri

Un dulap pentru cocktailuri este o cale de urmat. Un dulap pentru cocktailuri constă în a avea un dulap rustic din lemn de stejar, deschis sau gri pentru un touch modern.

O opțiune excelentă pentru casele minimaliste cu modele elegante este să alegeți un bar ascuns. Amplasarea sa chiar lângă bucătărie face ca accesul la băuturi să fie comod în raport cu locul în care ar putea fi plasate mâncarea. Puteți vedea cum o organizare inteligentă poate încadra cu ușurință un răcitor de vinuri, rafturi pentru pahare, spațiu de depozitare pentru sticle.

Dacă te-ai gândit la ideea unui bar mai întunecat, o nuanță precum bleumarin este perfectă. A avea o bar bleumarin este grozav atunci când obiectivul tău principal este să ai un bar simplu și elegant.

Beach bar

Cui nu îi place să scape într-un loc cald și să se bucure de sunetul oceanului dintr-o casă de vacanță pe plajă? Poți aduce un super vibe de vacanță casei tale cu un bar beach. Asociați-l cu rafturi din lemn pentru o atmosferă simplistă, care este atât de elegantă.

Contacteaza o firmă design interior și află cât costă serviciile de design interior pentru pentru proiectul tău.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.

No comments