Lucruri esentiale pentru camera oricarui copil

0

Culori vibrante, decoratiuni amuzante si mobilier de dimensiuni mici cu inspiratie din desenele animate, toate sunt selectii simple pentru camera sau spatiul de joaca al copiilor. Proiectarea acestor spatii pentru cei mici reprezinta un proces distractiv, insa nu este unul foarte simplu. O camera de copil trebuie sa ofere unui prichindel energic si jucaus oportunitatea de a-si explora creativitatea, de a-si da liber imaginatiei, sa fie cat mai vesela si mai luminoasa si sa se potriveasca nevoilor sale.

Posibilitatile de design pentru o camera de copil sunt interminabile. Cu putina imaginatie, selectand cateva accesorii colorate si alegand un mobilier camera copil cu suficiente spatii de stocare, se poate crea un spatiu potrivit de joaca si de odihna pentru orice micut.

Adevarata provocare pentru designerii de interior este aceea de a crea spatii atragatoare vizual pentru copii, oferind in acelasi timp solutii de design inteligente care sa raspunda nevoilor lor specifice.

Iata principalele trei elemente esentiale care te pot ajuta sa creezi un spatiu functional si distractiv pentru copilul tau.

1. Planifica o zona creativa.

Pentru a incuraja creativitatea, aloca un spatiu mic ca zona creativa in camera copilului. Completeaza zona cu un colt special cu creioane colorate si markere, o tabla magnetica cu crete colorate si un burete, dar si un loc in care micutul sa-si dea liber imaginatiei creand picturi pe un sevalet, altele decat cele de pe peretii si mobilierul casei tale.

2. Desemneaza spatiul pentru birou.

Copiii in crestere, atat cei aflati la gradinita, cat si scolarii, au din cand in cand teme de facut acasa, prin urmare au nevoie de propriul spatiu de lucru. Instalarea unui mic birou si unui scaun confortabil in camera sa il invita sa se aseze si sa se concentreze pe temele sale sau pe alte abilitati creative. Asadar, spatiul pentru birou este necesar in camera oricarui copil.

3. Spatiile de depozitare sunt necesare la orice varsta.

Nu poate fi niciodata suficient spatiu de depozitare pentru colectia nesfarsita de jucarii, pentru gadgeturi si pentru hainutele micutilor. Incearca asadar sa maximizezi spatiile de depozitare din camera copilului utilizand solutii inteligente de design care sa va ajute in organizarea lucrurilor, pastrandu-le in acelasi timp usor de accesat.

Lucruri esentiale pentru camera oricarui copil

Distribuie
 

Despre autor

No comments