Top 10 adevaruri despre subconstient

0

Din acest articol veti afla despre secretele subconstientului. Nu i-ati dat atentie pana acum. Nu conteaza. El tot lucreaza pentru dumneavoastra, insa ca sa obtineti ceea ce va doriti cu adevarat, trebuie sa stiti cum sa-l folositi si mai ales, ce puteti obtine cu ajutorul lui. Iata cateva sugestii:

1. Secretul geniilor

Marele secret al tuturor geniilor din toate epocile este capacitatea extraordinara de a intra in contact cu puterile subconstientului lor si de a le folosi corespunzator. Si dumneavoastra puteti face la fel.

2. Ce trebuie si ce nu trebuie

Nu spuneti niciodata: “Mi-e imposibil” sau “Nu am mijloace sa…”. Subconstientul va prelua aceste sugestii  si va face astfel incat sa nu aveti bani sau sa nu puteti face ce v-ati propus. Afirmati mereu: “imi sta in puteri sa fac orice datorita subconstientului meu”. Schimbati-va radical, in sens benefic, modul de a gandi, numai in acest fel va veti influenta pozitiv destinul.

3. Alegeti fericirea…!

Ganditi-va numai la bine si binele se va manifesta fara  nicio indoiala. Daca veti gandi insa in mod negativ, veti culege roade pe masura. Sunteti chiar reflectarea propriilor dumneavoastra ganduri. Detineti mereu puterea de a alege. Alegeti deci sanatatea si fericirea. Puteti decide daca sa fiti prietenos sau dusmanos. Alegeti totdeauna un comportament amabil, cordial, vesel, cooperant si intreaga lume va va raspunde la fel. Acesta este cel mai bun mijloc de a va dezvolta o personalitate plina de armonie.

4. Puterea credintei

Deveniti de faptul ca increderea este asemenea unei seminte puse intr-un pamant fertil, ea va incolti si va da nastere unei plante din acelasi soi. Semanati ideea (samanta) in subconstient, udati-o si ingrijiti-o printr-o stare de asteptare plina de incredere si ea se va manifesta la timpul potrivit. Fie ca obiectul credintei dumneavoastra este “vazut”, fie ca e “nevazut”, veti obtine aceleasi rezultate. Subconstientul raspunde cu fidelitate oricarui gand care este suficient de puternic. Puteti considera credinta ca fiind tot un gand si trebuie sa o cultivati mereu, nu aveti nevoie de mai mult.

5. Vindecare cu ajutorul subconstientului

Deveniti constienti de sursa oricarei vindecari. Urmariti sa realizati faptul ca daca orientati intr-o directie buna forta subconstientului, puteti sa eliminati orice boala a corpului sau a mintii. Sa va complaceti in boala sau sa credeti ca sunteti vulnerabili, acesta este cel mai rau lucru pe care-l puteti gandi. Credeti cu tarie in sanatatea perfecta, in prosperitate, in pace si in ocrotire divina. Amintiti-va ca daca doriti cu adevarat sa aveti puterea de a vindeca, o puteti obtine prin credinta si prin cunoasterea modului in care conlucreaza constientul si subconstientul. Deci, credinta se obtine si prin cunoastere.

6. Ganditi-va ca dorintele deja vi s-au indeplinit

Dorintele dumneavoastra reprezinta rugaciunile dumneavoastra. Imaginati-va ca dorintele va sunt deja indeplinite si cautati sa traiti plenar emotiile legate de ele. Astfel, veti experimenta cu adevarat bucuria rugaciunii satisfacute. Ca sa fiti siguri ca dorinta va va fi indeplinita, bucurati-va dinainte si fiti mereu relaxati. Orice veti decreta cu hotarare, se va indeplini. Decretati deci ca armonia, sanatatea, pacea si abundenta se manifesta din plin in viata dumneavoastra.

7. Importanta gandurilor dumneavostra

Subconstientul este adevaratul constructor al corpului, el lucreaza 24 de ore pe zi. Gandurile dumneavoastra negative ii perturba insa procesele vitale, impiedicand armonizarea si bunastarea intregii fiinte. Supravegheati-va gandurile. Orice idee acceptata este trimisa spre plexul solar si se va manifesta ca atare. Corpul isi reinnoieste complet celulele la fiecare 11 luni. Va sta deci in putere, oricand, sa va transformati corpul daca va schimbati gandurile, veghind ca ele sa fie mereu armonioase.

8. Relaxarea este necesara pentru reusita

Evitati conflictele dintre constient si subconstient. Atunci cand doriti sa va impregnati benefic subconstientul, intai relaxati-va profund si intrati intr-o stare de receptivitate si interiorizare. Apoi imaginati-va cum ar fi daca dorinta vi s-ar indeplini si simtiti plenar bucuria reusitei. Un moment foarte bun este cel dinaintea somnului.

9. Puteti obtine prosperitatea foarte usor

Repetati cuvantul “prosperitate” calmi si concentrati, timp de cel putin 5 minute in fiecare zi, intr-o stare de relaxare profunda si de meditatie. Aveti incredere, subconstientul va materializa aceasta sugestie astfel incat sa va indeplineacsa dorinta. Este esentiala armonizarea intelectului cu subconstientul, pentru ca subconstientul accepta tot ceea ce simtiti ca este real, ideile dumneavoastra dominante. Cultivati cu grija doar ideea de abundenta si urmariti sa nu dati atentie lipsurilor. Urmariti sa nu permiteti revenirea gandurilor pesimiste si sa nu negati ceea ce ati afirmat cu putin timp inainte pentru a nu neutraliza rezultatul final asteptat.

10. Binefacerile somnului

Trebuie sa va treziti a doua zi la o anumita ora? Nimic mai simplu: inainte de a adormi sugerati subconstientului sa va trezeasca exact la acea ora. Veti constata cu uimire ca se va supune. Faceti apel la subconstient in rezolvarea oricarei probleme, caci nimic nu este greu pentru acesta. Noaptea e un sfetnic bun. Inainte de a adormi invocati protectia subconstientului. Cereti raspuns la intrebarea care va framanta, apoi fiti receptivi pentru a intelege raspunsul. Aveti deplina incredere in subconstient, el nu va poate orienta decat in directa buna. Cateodata, mesajul sau va parvine prin intermediul unui vis foarte clar si sugestiv. Mai multe detalii puteti gasi pe Golden Bridge.

Distribuie
 

Despre autor

No comments