Obtine un credit auto rapid pentru o masina second hand cu Mogo.ro

credit auto

Foarte multe persoane ar dori sa isi cumpere o masina second hand, iar in ultimii ani tot mai multa lume apeleaza la firmele specializate in acest domeniu datorita faptului ca aceste firme specializate in comercializarea masinilor second hand accepta credite auto. Prin urmare, poti sa cumperi masina second hand dorita chiar daca nu dispui de intreaga suma, iar diferenta o poti obtine printr-un credit auto. Daca vrei sa obtii un credit auto foarte rapid si fara batai de cap, atunci cu siguranta Mogo.ro este alegerea ideala.

Mogo este o institutie financiara nebancara care ofera posibilitatea de a cumpara auto rulate in leasing. La Mogo poti solicita un credit rapid nebancar in momentul in care ai gasit masina second hand dorita si nu dispui de intreaga suma pentru a achita pretul masinii respective. In doar 15 minute poti obtine un credit rapid nebancar de la Mogo, iar acest lucru se refera la faptul ca dosarul de finantare este examinat de catre cei care lucreaza pentru Mogo in doar 15 minute.

Auto rulate in leasing

Pentru cei care doresc sa cumpere auto rulate in leasing, Mogo este solutia cea mai buna datorita rapiditatii cu care obtii creditul si datorita conditiilor foarte simple de indeplinit pentru acordarea acestui credit auto. Astfel, daca vrei sa faci o cerere de finantare pentru a cumpara auto rulate in leasing trebuie sa fii cetatean roman cu o carte de identitate permanenta si sa ai varsta minima de 21 de ani. Odata indeplinite aceste conditii, depui cererea de finantare in care mentionezi suma solicitata si perioada de rambursare a creditului solicitat pentru auto rulate in leasing, iar in 15 minute primesti raspuns de la Mogo.

auto second hand

Amanet auto

La Mogo poti obtine de asemenea un credit pentru alte nevoi personale, iar acest credit se poate obtine prin programul de amanet auto. De fapt, Mogo ofera mai mult decat un amanet auto, si anume un program de Leaseback. Prin programul de Leaseback poti sa soliciti un credit in valoare de maxim 45000 de lei garantand creditul respectiv cu masina personala.

Trebuie sa stii ca poti imprumuta maxim 75% din valoarea masinii prin acest program de amanet auto de la Mogo numit Leaseback. Iar perioada de rambursare a creditului garantat cu masina este cuprinsa intre 6 luni si 60 de luni. Conditiile pentru a solicita un amanet auto la Mogo sunt exact la fel de accesibile precum cele de la programul de auto rulate in leasing. Iar acordarea creditului dureaza tot 15 minute.

Datorita rapiditatii in acordarea de credite auto, sigurantei oferite clientilor prin transparenta privind comisioanele si rata dobanzii, dar si seriozitatii angajatilor, Mogo este cea mai bine cotata institutie financiara nebancara din Romania. Prin urmare, nu ezita sa soliciti un credit rapid nebancar daca vrei sa iti cumperi o masina second hand si inca nu dispui de intreaga suma. Peste 200000 de clienti au apelat pana acum la serviciile celor de la Mogo, iar cele peste 500 de review-uri de cinci stele reprezinta dovada faptului ca Mogo pune pe primul loc satisfactia clientilor.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.