Sfaturi daca vrei sa iei un credit de consum

Sfaturi daca vrei sa iei un credit de consum

De multe ori, te confrunti cu o situatie in care exista cheltuieli importante, urgente si nu exista economii suficiente pentru a le acoperi. In acest caz, banca te poate ajuta, acordandu-ti un credit de consum. Ce este acesta,  toata lumea stie, dar  complexitatea obtinerii unui credit de consum, nu toata lumea o intelege.

Nu este un secret ca acum aproape orice produs poate fi cumparat pe credit fara a avea destui bani si fara a plati pretul integral la cumparare. In serviciul clientilor,  consilierii de credit amplasati in centre comerciale mari si magazine sunt gata sa ofere un credit de consum la fata locului, fara certificate si garantii. Este suficient sa soliciti un imprumut si in 5 minute achizitia dorita este in mainile tale.

Credit de consum

Totusi, nu uita ca obtinerea unui imprumut iti va impune anumite responsabilitati. Incheierea unui acord de imprumut cu banca, te obliga sa returnezi suma imprumutului, sa platesti dobanda la imprumut si, foarte des, sa platesti si un comision pentru imprumut. Este imposibil sa nu iei in considerare posibilele probleme, de exemplu, daca nu poti plati in mod regulat imprumutul la timp. Iata cateva sfaturi juridice carora  trebuie sa le acorzi  atentie daca doresti sa obtii un imprumut.

Bancile nu sunt organizatii caritabile, si, prin urmare, la orice credit de consum oferit, banca incearca sa castige. Fara dobanda, credite de consum nu exista, asadar aminteste-ti  ca, pe langa suma foarte mare a imprumutului, va trebui sa platesti dobanda bancara pentru imprumut. Marimea ratei imprumutului depinde de banca specifica si de programul de imprumut. In acest caz ar trebui sa te interesezi  de conditiile de imprumut la diferite banci, inainte de a lua un imprumut. Nu fi prea lenes pentru a face comparatii intre banci, atunci cand alegi un anumit produs.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.