Cum sa arati bine cand mergi la plaja

Cum sa arati bine cand mergi la plaja

Din pacate, nu fiecare femeie se poate simti increzatoare pe plaja, deoarece minimul de haine in care sta, nu poate ascunde defectele de ochii curiosi. Cu toate acestea, poti recurge la cateva trucuri cu care ai putea distrage atentia de la ceea ce doresti sa ascunzi sau, din contra, sa iti subliniezi. Multe doamne nu acorda suficienta atentie alegerii accesoriilor de plaja. Detaliile originale luminoase subliniaza neobisnuitul femeii si, mai mult, distrag atentia de la trasaturile mai putin atractive ale unei acesteia.

Ochelarii de soare

Alegeti ochelari de soare la moda, cumpara-ti sandale neobisnuite sau o geanta de plaja care sa iasa in evidenta. Oamenii, atunci cand se uita la o pereche de sandale sau la o geanta, nu mai acorda atentie excesului de centimetri din talie sau unui bust mic. De asemenea, pe plaja se pot pune bijuterii din plastic, cu conditia sa fie elegante si nu foarte provocatoare. In general, atunci cand selectezi accesorii, aminteste-ti ca mergi la plaja si nu la discoteca, astfel incat aceste accesorii sa fie adecvate.

Hainele pentru plaja

In acelasi mod, hainele pentru plaja sunt selectate tinand seama de caracteristicile trupului, dar in niciun caz nu trebuie sa fie prea voluminoase sau prea stramte. Astfel de tinute pot ascunde deficientele trupului, dar in acelasi timp ascunde si avantajele, transformand o femeie intr-un „ceva” fara forma. Prin urmare, este mai bine sa alegi rochiile astfel incat sa construiasca si sa sublinieze toate „farmecele” tale. Tesaturile monofonice pot face vizual silueta mai putin voluminoasa.

Costumul de baie

Desigur, costumele de baie sunt varfurile sezonului de plaja, iar alegerea lor trebuie luata foarte atent. Inainte de a merge la magazin, evalueaza treptat toate plusurile si minusurile siluetei tale, in picioare in fata oglinzii. Alege pentru tine, acele modele care iti pot scoate in evidenta avantajele si ascunde zonele problematice.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.