Descopera cele mai populare pariuri online pe baschet si cum sa le incluzi in strategia ta!

0
pariuri online

In ultimii ani, calitatea jocului din baschetul romanesc a crescut, iar o mare contributie au avut-o transferurile din strainatate facute de marile echipe din campionatul nostru. Astfel, pasionatii de baschet din tara noastra nu numai ca se bucura de partide interne mult mai bune, dar unii stau pana dimineata in fata televizorului urmarind cele mai puternice confruntari din NBA. Tocmai de aceea, ofertele de pariuri online cuprind majoritatea evenimentelor importante din baschet, precum si ligile si campionatele puternice ale lumii.

Optiunile de pariere din baschet difera de cele din fotbal sau tenis, de exemplu, motiv pentru care va trebui sa intelegi atat jocul in sine, cat si sistemul de pariere pentru a putea dezvolta o strategie eficienta de sustinere a favoritilor. Tocmai de aceea, mai jos vei descoperi trei dintre cele mai populare optiuni de pariuri online din baschet si cateva detalii despre acestea!

Money line

Pariul de tip money line poate fi regasit in absolut toate ofertele care acopera meciurile importante de baschet. Aceasta este optiunea clasica de victorie, asadar poate fi alegerea simpla pentru orice pasionat. Pariul este simplu de inteles, iar daca echipa pe care mizezi castiga meciul, tu vei castiga pariul. Unele meciuri de baschet pot fi dezechilibrate, motiv pentru care diferenta de cote poate fi foarte mare.

Echipa mai puternica “pe foaie” poate avea o cota de 1.05, in timp ce adversarii pot avea o cota ce depaseste 8.50. Astfel, in functie de strategia pe care au construit-o, multi pariori evita cotele de acest tip fie ca sunt prea mici (in cazul pariului pe favoriti), fie ca presupun asumarea unui risc prea mare (in cazul pariului pe echipa considerata “mai slaba”). Tocmai de aceea, marile case de pariuri online, precum Get’sBet, pun la dispozitie pariul Spread.

Spread

In cadrul confruntarilor din baschet care au o favorita clara, cotele pentru simpla victorie nu vor fi deosebit de atragatoare pentru pariori. Tocmai de aceea, casele de pariuri online ofera optiunea de “points spread”, adica diferenta de puncte dintre cele doua echipe la finalul meciului.

Echipa mai slaba va incepe partida cu un avantaj de puncte, iar tu trebuie sa anticipezi daca acest avantaj va fi suficient sau daca echipa favorita va recupera punctele si chiar le va depasi. Acest pariu este de tip handicap, astfel incat va reusi sa echilibreze cotele partidei.

In dreptul echipei favorite, oferta va afisa numarul de puncte cu care aceasta pleaca in dezavantaj (-16.00). Cealalta echipa, bineinteles, va avea acelasi numar de puncte, insa adaugat la punctajul final (+16.00).

In acest caz, daca pariezi pe victoria echipei mai puternice, aceasta va trebui sa castige la o diferenta mai mare de 16 puncte pentru a oferi un pariu castigator. Daca mizezi pe victoria echipei mai “slabe”, aceasta va trebui sa castige meciul sau sa piarda la mai putin de 16 puncte pentru a castiga pariul.

Total puncte

Un alt pariu foarte popular si simplu de inteles din cadrul ofertelor pe baschet este totalul de puncte de la finalul meciului. Aceasta optiune este de tipul Peste/Sub (Over/Under) si se refera la totalul de puncte inregistrat la finalul meciului (suma punctelor fiecarei echipe la sfarsitul timpului regulamentar). Casa de pariuri online va afisa o anumita valoare, iar tu va trebui sa anticipezi daca aceasta va fi depasita (peste) sau nu va fi atinsa (sub).

In cazul in care casa de pariuri online alege valoarea de 198 de puncte, de exemplu, pariorii care au mizat pe optiunea Peste vor castiga numai daca punctajul total va fi de 199 sau mai mare. In cazul optiunii Sub, pariul va fi castigator daca totalul va fi mai mic sau egal cu 197.

Distribuie
 

Despre autor

No comments