Tinuta perfecte pentru un interviu

Tinuta perfecte pentru un interviu

Atunci cand mergi la un interviu trebuie sa ai parte de cea mai buna tinuta. Chiar daca nu ai crede asta dar sa stii ca hainele conteaza de fiecare data. O tinuta aleasa gresit te poate descalifica din prima.

Prima impesie este foarte importanta intotdeauna. Tinuta trebuie sa fie neaparat potrivita locului de munca pe care il doresti.

Daca compania este una sobra atunci si tinuta trebuie sa fie la fel. Nu vei da gres niciodata cu un costum cu pantalon , camasa si sacou. Mai poti alege si o fusta pana la genunchi sau peste genunchi cu o camasa eleganta. Daca in schimb locul de munca este mai lejer atunci si tinuta ta poate fi mai lejera. Barbatii pot renunta la costumul clacis cu sacou si sa opteze pentru un pantalon si o camasa.

tinute perfecte pentru un interviu

Cu toate astea trebuie sa ai o mare atentie la detalii. Barbatii ar trebui sa evite pantofii sport. Acestia se pot purta in timpul liber, nu ai de ce sa vi incaltat cu pantofi sport la un interviu. Doamnele trebuie sa aleaga pantofi cu toc scurt si gros. Sub nicio forma acestea nu trebuie sa vina la interviu cu sandale. 

Machiajul trebuie sa fie unul cat mai discret. Nu te impopotona pentru ca nu mergi la o petrecere. Trebuie sa pari o doamna serioasa pe care angajatorul sa se poata baza. Manichiura nu trebuie sa fie stridenta. Unghiile trebuie sa fie ingrijite si sa aiba parte de un aspect natural.

Nu trebuie sa exagerezi cu bijuteriile. Un lantisor simplu, la baza gatului, un inel si o bratara ar trebui sa fie mai mult decat de ajuns.

Culoarea tinute este foarte importanta. Daca vrei sa lasi impresia de seriozitate si de sinceritate atunci cel mai bine este sa porti un cotum negreu sau bleumarin cu o camasa alba sau bleu. Acest lucru este valabil atat pentru barbati cat si pentru femei.

Daca aplici la o companie in care seriozitatea este cheia atunci evita rosu, portocaliu si toate culorile vii. Hainele nu trebuie sa fie sifonate si pantofii nu trebuie sa fie plini de praf.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.