Ce modele de camera frigorifica va ofera un furnizor experimentat?

camera frigorifica

Camera frigorifica este unul dintre cele mai utile echipamente HoReCa, avand numeroase roluri. In primul rand, aceasta este destinata pastrarii alimentelor, fie ca vorbim despre carne, fructe, legume sau altele, la o temperatura constant scazuta, intr-o atmosfera controlata.

Astfel, valabilitatea, consistenta, gustul, textura si celelalte calitati ale produselor sunt mentinute pentru o perioada mai indelungata. In acelasi timp, un astfel de dispozitiv contribuie si la diminuarea risipei alimentare, intrucat produsele pot fi folosite pentru mai mult timp. Nu in ultimul rand, prin utilizarea unui echipament de acest tip, veti asigura o mai mare profitabilitate a unitatii de alimentatie publica pe care o detineti sau administrati.

O camera frigorifica este absolut necesara intr-un abator, o fabrica de preparare a carnii, un centru logistic alimentar sau un supermarket. Aceste echipamente pentru industria ospitalitatii sunt incapatoare, garanteaza accesul facil la produsele depozitate si sunt proiectate pentru o functionare continua, fara fluctuatii sau intreruperi, generand un consum de energie electrica relativ redus, raportat la productivitatea lor.

Ele fac parte din categoria de echipamente frigorifice, alaturi de dulapuri, abatitoare, lazi, saladete si vitrine de bauturi sau alimente, fiind insa cele mai voluminoase dintre produsele enumerate.

Fresco Expert – produse de calitate, garantie indelungata

Un furnizor cu o experienta indelungata pe aceasta piata extrem de competitiva, asa cum este Fresco Expert, care sustine de mai bine de 25 de ani geniul in bucatariile profesionale din Romania, include in oferta sa numeroase modele frigorifice.

Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, avand astfel garantia calitatii, fiabilitatii, usurintei in utilizare si a unei durate indelungate de viata, pe langa un consum moderat de energie electrica. Respectivele echipamente HoReCa sunt disponibile la un raport calitate-pret extrem de avantajos, iar unele beneficiaza de reduceri semnificative, in regim outlet.

Nu in ultimul rand, la Fresco Expert, fiecare camera frigorifica este insotita de garantia Base Care inclusa in pret, care cuprinde montaj, 12 luni piese de schimb si manopera. Contra cost, puteti opta si pentru garantia Performance Care (Base Care + o revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie + training utilizare + service level agreement 72 de ore) sau Premium Care (Performance Care + extinderea la 24 de luni a perioadei de piese de schimb si manopera + service level agreement 48 de ore). Iata, in continuare, cateva modele pe care vi le oferta furnizorul mentionat mai sus:

Camera frigorifica 2 metri cubi – pret 4.931 de lei

Brand: Virtus Group GmbH / Temperatura: de refrigerare / Dimensiuni: 120x120x201 centimetri / Greutate: 220 de kilograme / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius;

Camera frigorifica 5,7 metri cubi – pret 10.558 de lei

Brand: Virtus Group GmbH / Temperatura: de congelare / Dimensiuni: 180x210x220 de centimetri / Greutate: 491 de kilograme / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius;

Camera frigorifica 14,9 metri cubi – pret 19.702 lei

Brand: Virtus Group GmbH / Temperatura: de refrigerare / Dimensiuni: 300x300x220 de centimetri / Greutate: 948 de kilograme / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius.

Distribuie
 

Despre autor