Cum alegi semineul potrivit pentru locuinta ta?

0
semineu pe colt

Stim cu totii cu nu exista o casa mai primitoare, o ambianta mai calduroasa sau o poveste mai romantica decat cea a unei case in care exista un semineu pe colt. Aceste seminee aduc un stil traditional deosebit in orice living sunt amplasate, creeaza cu usurinta o senzatie de liniste si creeaza confort prin caldura emanata.

Semineele sunt la mare cautare in ziua de azi, le gasim chiar si in cele mai luxoase si moderne case sau vile. Creeaza caldura si confort, iar din fericire pentru cine isi doreste un semineu pe lemne, achizitionarea si instalarea lui nu mai este o treaba dificila. Daca pana acum trebuia sa ai o casa mare si un buget destul de ridicat pentru a-ti permite un semineu, de acum poti alege un semineu bun cu un buget rezonabil, indiferent de tipul de locuinta in care locuiesti.

Ce este semineul?

Pentru multi este un element de design, insa in realitate are rol decorativ si de incalzire. Tot mai utilizat in casele romanilor, semineul creaza o atmosfera calda, eleganta, care innobileaza orice locuinta in care este amplasat. Poate asigura caldura necesara unei camere sau chia mai multe.

Indiferent de marime sau tip, un semineu asigura un confort sporit prin incalzirea spatiului si prin aspectul lor exterior, putand fi integrat in orice stil de amenajare rustic, modern sau chiar clasic. In functie de aplasare pot avea mai multe forme acestea fiind intr-un colt al camerei, pe mijlocul unui perete sau chiar intre peretii unor camere pentru a profita de acesta in ambele incaperi.

semineu pe lemne

Cum functioneaza semineul?

Daca in cazul sobelor clasice avem functionarea este bazata pe principiului radiatiei, acestea acumuland si radiind caldura, la seminee functionarea se face in baza principiului convectiei, incalzesc aerul si il circula in camere.

Creeaza ambianta si efect

Pana nu demult era destul de greu sa ai in propria casa o atmosfera placuta si calduroasa exact ca in filmele de Craciun. Impreuna cu familia sau cu prietenii la vin fiert bucurandu-va de lumina si caldura semineului.

Focare seminee rezistente

Este foarte important sa alegi unul din modelele de focare seminee rezistente si de calitate inalta. Pe site-ul semineulcasei.ro vei gasi focare la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, cu multe variante de design.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.

No comments