Petreceti mai mult timp in familie

0
Petreceti mai mult timp in familie

In zilele noastre se pare ca aproape fiecare reuniune sau activitate de familie implica un ecran. Nu trebuie sa fie asa, daca noi, ca parinti, vom depune eforturi in planificarea timpului in familie. De multe ori ne implicam lucrurile usoare de a vedea impreuna un film sau chiar doar jocuri video. Nu este nimic in neregula cu acestea, dar, de multe ori, se vorbeste foarte putin intre familie.

Ca parinti, vrem sa stim ce se intampla in viata copiilor nostri, dar uneori simtim ca le tragem dintii pentru a-i determina sa vorbeasca. Cred ca exista doua activitati pe care le-am putea face in familie, care ne vor ajuta sa comunicam mai mult si sa ne distram impreuna.

Faceti lucruri impreuna

Stiu ca multi cred ca crafting este ceva bunicivem face, dar ca nu este cazul ca crafting este doar a face ceva cu mainile tale. Craftings poate insemna un concurs de colorat de familie, o noapte de luare de bijuterii, scrapbooking, fort de luare, sau o noapte pictura. Sincer, acesta poate fi doar despre tot ceea ce sunt utilizati mainile pentru a face.

Una pe care am facut-o recent ca o familie a fost am facut o casa de papusi de carton si a fost o explozie. Baietilor nu le-a placut sa-i spuna casa de papusi, asa ca o numesc casa. Deci, aduce familia impreuna si ajunge la crafting. Am facut, de asemenea, bijuterii de luare, precum si un concurs de colorat. Uneori, pentru noaptea ambarcatiunilor, vom face chiar carduri pentru a trimite la rude pentru zile de nastere sau evenimente distractive.

Noaptea jocurilor

Familia noastra adora noptile de jocuri, deoarece puteti schimba ce jocuri jucati, chiar si ocazional vom face o seara de jocuri video cu cateva jocuri de la scoala veche pe care toata lumea le poate juca. Unele dintre jocurile de masa preferate ale familiilor noastre sunt Monopoly, Connect Four, Ticket To Ride si Catan. Cea mai buna parte este ca pe masura ce copiii tai imbatranesc si ai acel moment in care copiii tai te-au batut pentru prima data si nu i-ai lasat sa castige.

Acest moment este unul trist, dar totusi bucuros, deoarece esti mandru ca au castigat, dar de acum inainte trebuie sa iti aduci jocul A. Uneori il vom amesteca cu jocurile noastre preferate de carti precum War, Uno sau 500. Cea mai buna parte a jocului de noapte este ca jucam, radem si chiar vorbim in familie. De multe ori, copiii nostri ajung sa impartaseasca despre lucruri care se intampla cu prietenii sau cu scoala pe care nu le-am fi stiut altfel.

Frumusetea artizanatului sau a noptii de joc este ca optiunile sunt nesfarsite. Puteti sa-l schimbati de fiecare data pe parcursul unui an si totusi sa nu ramaneti niciodata fara meserii noi sau jocuri de carti pe care sa le incercati. Cea mai buna parte este ca, pe masura ce petreceti acest timp ca o familie, veti descoperi ca la inceput s-ar putea sa nu fie atat de gungho in aceste nopti, dar in timp vor incepe sa intrebe cand este urmatoarea. Nu asteptati, planificati o seara de mestesuguri sau jocuri pentru familia dvs. saptamana aceasta si bucurati-va de timpul petrecut impreuna.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.

No comments