“S-a Terminat cu Jocurile Minții” – de Joseph Prince

Descoperă cartea “S-a Terminat cu Jocurile Minții (Învinge descurajarea și depresia)”, semnată de binecunoscutul autor creștin Joseph Prince, în libraria Gold Books. Pornește într-o călătorie de revelare a adevărurilor biblice, într-un mod prietenos, atractiv și simplu, care să aducă lumina și speranță, în orice circumstanțe. În contextul epidemiei de Coronavirus, în care tot mai multe autorități, organizații și instituții menite sa protejeze sănătatea fizică și mintală a populatiei, oferă consiliere și sfaturi pentru a depăși obstacolele de ordin social ori psihic, această carte întoarce privirea tuturor către Tatăl iubitor din ceruri.

Iată ce spune Joseph Prince, într-un video de prezentare a cărții, publicat la scurt timp după lansarea internațională a cărții:

Nu ești singur, într-o societate tot mai insingurata și mai divizata!

Acest titlu va ajuta pe oricine se lupta cu depresia în a găsi speranta și eliberarea de care are atat de mult nevoie! În urma cazurilor frecvente de sinucidere din ultima vreme, aceasta carte a fost scrisă cu un sentiment de urgență.

Vedem că depresia și starea sanatatii noastre mintale sunt subiecte serioase, ce merită atenția societății, în aceasta perioada. Acestea afectează oameni din toate categoriile vieții. Nu conteaza dacă ești sărac sau bogat, faimos sau necunoscut. Cu toții putem sa fim expuși depresiei și gândurilor de sinucidere. De la vedete care par să ducă o viață perfectă, la pastori și lideri care sunt chemați să îi ajute pe alții, cu toții suntem vulnerabili la jocurile minților noastre. Dacă treci printr-un sezon de descurajare, ori dacă te lupți cu depresia, acest material nu a ajuns intamplator in fata ochilor tai.

Cartea “S-a terminat cu jocurile minții” promite sa iti prezinte într-un mod direct gandurile inimii lui Dumnezeu, pentru tine, cu dragoste și compasiune.

Dumnezeu “lucrează” în spatele cortinei, pentru tine

Acest titlu, disponibil din vara anului 2020 și în limba romana, este scris pentru a fi ușor de citit și parcurs, fiind plin de adevăruri minunate, evidentiate clar de-a lungul celor 4 capitole principale.  Joseph Prince împartaseste chiar și provocarile sale personale, ca și lider, pastor și om de familie, ce vor încuraja cititorii, fără echivoc.

Cu o experiență de peste 30 de ani în pastorație, și sute de ore petrecute în consiliere alături de credincioșii ce s-au luptat cu descurajarea și depresia, abordarea autorului este puternic ancorată în realitate. În timp ce le slujea acestor oameni, Joseph Prince a înțeles că de foarte multe ori miezul problemelor pe care le descoperea se rezumă la lucrul pe care il cred oamenii. Lucrul care îi prinde pe oameni și îi trage în jos, precum într-o spirala, este faptul ca ei cred o minciuna a dusmanului.

Nu lăsa ca inamicul să te deruteze

Poate sa fie vorba de minciuni care continua să spună ca ești un eșec, ca ai dat greș ori minciuna ca nu mai exista speranta pentru viitor. Pana la urma, nu ar trebui sa fim surprinsi – asta face dușmanul nostru. Biblia ne spune ca el încearcă constant sa fure, sa ucida si sa distrugă. Cel mai adesea, el face aceste lucruri dezastruoase “jucandu-se” cu mințile noastre. Poți să scapi de puterea și manipularea acestor ganduri și raționamente nesănătoase! Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, are puterea sa iti reinnoiasca și sa iti salveze gandirea – acesta este și scopul cărții de față. Deși exista un inamic care îți dorește răul, exista și un Dumnezeu căruia îi pasa de tine. El este un Salvator care vede durerea prin care treci, un Mântuitor care a plătit întreg prețul pentru ca tu sa te bucuri de aceasta viața …nu doar sa o induri! Dumnezeu nu te ignora atunci cand te simti doborat – El se apropie de tine.

Dacă cunoști o persoana rănită sau ești implicat în ajutorarea celor care se lupta cu depresia, aceasta carte poate fi un cadou și un sprijin excelent. Comanda acum cartea “S-a terminat cu jocurile minții” și descoperă și alte titluri semnate de Joseph Prince sau alți autori creștini, în libraria Goldbooks.ro.

 

Distribuie
 

Despre autor

Succes Grup

Agentie de publicitate - https://succes-grup.ro/