Sfaturi despre meditatie, sfaturi practice

0
Sfaturi despre meditatie

Cand este momentul potrivit pentru a medita? Daca ati facut meditatie pentru un timp destul, nu conteaza cand medita. O poti face oricand, fara nici o problema. Cu toate acestea, in cazul in care meditatie este ceva nou pentru tine, este crucial pentru a selecta momentul potrivit al zilei pentru a medita; in caz contrar, va fi o provocare pentru tine sa se concentreze, chiar daca incercati din greu. Acestea sunt momentele perfecte pentru meditatie.

Imediat ce te trezesti

Cand meditezi de indata ce te trezesti, devine o parte din rutina ta. Mintea ta este inca clara in acest moment. Este usor pentru tine sa se concentreze pe respiratie si pune-te intr-o stare meditativa. Pe masura ce ziua progreseaza, mintea ta va avea o multime de ganduri inutile, care va va impiedica sa mediteze in mod eficient.

Ori de cate ori va simtiti stresat

Meditatia este o modalitate eficienta de a face cu stresul. Petrece cateva minute singur pentru a medita atunci cand lucrurile incep sa te copleseasca. Acesta va va permite sa va calmati, sa va calmati mintea si sa va simtiti relaxati. O alta problema atunci cand va simtiti stresat este ai putea ajunge sa faci lucruri pe care le-ar putea regreta. Vei spune lucruri pe care ai prefera sa nu le spui. Pe masura ce meditezi, vei avea sansa sa reflectezi asupra posibilelor consecinte ale actiunilor tale si asupra necesitatii de a incetini.

In timpul pauzei de pranz

Daca sunteti un novice in meditatie, s-ar putea sa ia timp inainte de a medita. Prin urmare, ai nevoie de un pic mai mult timp, si pauza de pranz ar fi perfect. Mai ai cateva minute dupa ce mananci pentru a medita inainte de a te intoarce la munca. Este, de asemenea, o modalitate ideala de a perturba rutina. In loc sa lucrezi tot timpul, ai altceva de facut la serviciu. Meditatia va va energiza, de asemenea, astfel incat sa va puteti concentra pe locul de munca pe care trebuie sa continue sa faci ca te mergi mai departe.

La sfarsitul zilei de lucru

Este cel mai bun moment pentru a medita pentru majoritatea oamenilor. Cand pleaca de la munca, uita totul despre munca. Este momentul potrivit pentru a incepe sa meditezi, deoarece mintea este limpede. Acesta ajuta daca trece la o clasa de meditatie, de indata ce ati terminat de lucru si inainte de a va capul acasa. Cand ajungi acasa, te vei confrunta cu un alt set de probleme. Este mai bine sa se gandeasca la ele mai tarziu, dupa ce medita.

Aceste cazuri sunt unele dintre cele mai bune momente pentru a medita, dar este inca de pana la tine, daca va simtiti confortabil meditand in aceste momente. Singura data cand trebuie sa o eviti este inainte sa ajungi in pat. Nu vrei sa-ti confunzi corpul intre a medita si a dormi. Cand este timpul sa dormi, trebuie sa te pregatesti pentru aceasta actiune.

In cele din urma, veti avea rutina ta in fiecare zi, care implica meditatie. S-ar putea gandi in curand despre sa inceapa o afacere de relaxare. Te simti minunat ca ai avut sansa de a invata sa meditezi si este timpul sa-i inveti pe altii sa o faca.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.

No comments