Ce reprezinta o relatie toxica si cum o identificam

0
Ce reprezinta o relatie toxica si cum o identificam

Femeile si barbatii care alcatuiesc o relatie otravitoare sunt disponibile mai multe dimensiuni alternative, forme, echipe etnice, si medii academice si financiare, cu toate acestea, haos, haos, si prejudiciu toate dintre ele maner pentru a crea sunt doar despre identice in intreaga bord. Ele pot avea management complet, ar trebui sa aveti management zero, si conexiunea va fi, probabil, pe deplin necontrolate.

Daca esti intr-o relatie otravitoare cu un complice toxic, nu vei fi capabil in nici un caz sa faci ceva trebuie. Dar isi imagineaza ca sunt tot timpul potrivite. Este tot timpul mijloacele lor sau autostrada, nu daca si sau dar. Nimic nu e vina lor, e tot timpul a ta.

Ei anticipeaza nici o pedeapsa pentru comportamentul sau, cu toate acestea, va va pedepsi in metode le poate, eventual, nu se poate gandi in nici un caz, nici macar in cele mai rele cosmaruri, chiar si pentru infractiunea cele mai minime. Pedeapsa in nici un caz se potriveste crimei si sufletul tau va primi „pedeapsa cu moartea ” de fiecare data.

Un complice romantic toxic este alegerea ta, juriu, si calau. Puteti pleda cazul dumneavoastra si sustin aspectul dumneavoastra de poveste, cu toate acestea, rugamintile dumneavoastra va cadea pe urechi surde. Speri ca vor lua amanunta pentru a provoca, ca acestea va va oferi o oportunitate de a clarifica, cu toate acestea, femeile otravitoare si barbatii nu sunt in nici un caz accesibile.

Relatiile disfunctionale

O relatie toxica este cea mai rea dintre relatiile disfunctionale ca urmare a faptului ca sunt atat de necontrolate. Cand esti intr-o relatie otravitoare, e ca si ai locui cu un individ nebun. Veti incepe critic sa va interogati sanatatea mintala personala. Nu exista nici o optiune pentru a castiga daca ajungi intr-o relatie otravitoare, indiferent de cat de dificil va straduiti. Complicele tau toxic va castiga tot timpul si, de asemenea, tu tot timpul pierdut.

Nu exista nici o optiune pentru a fi auzit, indiferent de cat de tare tipi. Ei sunt surzi la tine, si ceva ce spui, face sau simt cu adevarat nu conteaza daca este vorba in primul rand despre tine. Relatia asta nu e despre faptul ca te bucuri, ci despre a-ti face complicele toxic bucuros.

Nu este nimic ce sunt in masura sa faca care nu va fi transformat in opozitie cu tine. Nu este nimic ce se poate spune, eventual, ca nu va fi folosit in opozitie cu tine. Nu exista nici o optiune pentru a pastra pacea atunci cand ajungi intr-o relatie otravitoare.

Iata cum puteti sa aflati daca aveti o relatie toxica :

Daca relatia ta depinde de bani. Daca esti cu cineva care depinde de tine financiar si beneficiaza de tine financiar, relatia ta este toxica si se bazeaza mai ales pe bani oarecum decat dragoste.

Daca exista o mostra de mendacitate, necinstit, furt, sau orice comportament sau tradare pe care le transmit in mod constant la relatia dumneavoastra, acestea sunt intr-o relatie toxica.

Daca temperamentul tau in fiecare zi este afectat in principal de ceea ce simte in acea zi sau de decide el ca este mai bine sa te simti cu adevarat in acea zi, esti intr-o relatie toxica. Daca s-ar putea avea prea multe suisuri emotionale si coborasuri si intr-adevar simt ca va trebui sa se plimbe pe coji de oua in mod regulat, relatia ta este toxica.

Daca nu aveti libertatea de a specifica sinele verbal sau emotional, sunteti intr-o relatie toxica. Daca sunteti prea speriat pentru a specifica sperantele, dorintele, obiectivele, nevoile, vrea, si opinii, care este un alt semnal. Daca simti ca nu poti fi sinele tau pentru ingrijorarea cu privire la repercusiuni, esti intr-o relatie toxica.

Daca sunteti continuu incercarea de a mentine pacea in cadrul relatiei in detrimentul pacii dumneavoastra personale de gandire relatia ta este toxica. Daca iti sacrifici fericirea personala doar ca sa se bucure ca locuiesti cu un complice romantic toxic. In cazul in care limbajul abuziv si comportamentul sunt frecvente in relatia dumneavoastra, care poate fi un semnal de o relatie toxica. Mai mult, daca esti abuzat de omul tau toxic, e timpul sa iesi din aceasta relatie.

Poti sa repari o relatie otravitoare?

Nu se poate. Nu este de fapt nimic ce sunt in masura sa faca pentru a repara complicele tau toxic, este prea mare un proces destul de probabil, chiar si pentru terapeuti calificati.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.

No comments