Semne care iti arata ca partenerul este fidel si sincer

0
Semne care iti arata ca partenerul este fidel si sincer

La fel ca si femeile, barbatii uneori pot sa fie complicati si foarte dificil de inteles. Din aceste motive, femeilor le poate veni uneori greu sa ii inteleaga si sa stie care le sunt intentiile. Dar in acest articol vei afla care sunt semnele infailibile care iti arata ca partenerul este sincer si ca poti avea incredere in el.

Este atent la emotiile tale

Fata de un barbat care este interesat doar de placerile carnale, un barbat care este cu adevarat indragostit va cauta mai multa intimitate alaturi de tine. Si pentru asta, va incerca sa afle care sunt sentimentele tale cele mai profunde si sa le inteleaga. Se va dezvalui complet in fata ta si va vrea si tu sa faci la fel.

Este interesat de proiectele si de preocuparile tale

Unul din cele mai importante semne care sa te faca sa intelegi ca un barbat este cu adevarat indragostit, este faptul ca este interesat de lucrurile care conteaza pentru tine. Atunci cand ii vorbesti despre proiectele tale de viitor, te asculta cu atentie, iti da sfaturi, te va linisti si reconforta atunci cand ii vorbesti despre probleme sau lucrurile care te preocupa si iti va da intreaga afectiune si iubire de care ai nevoie.

Vorbeste despre tine cu prietenii sai

Iata cea mai frumoasa dovada de iubire. Atunci cand un barbat este sincer si te iubeste cu adevarat, se va afisa cu mandrie la bratul tau si te va prezenta tuturor.

Iti dezvaluie secretele sale

Atunci cand un barbat este indragostit cu adevarat de tine, vrea sa stii tot trecutul sau si nu ezita sa iti spuna si cele mai profunde secrete ale sale.

Te trateaza ca si cum ai fi singura femeie de pe lume

Atunci cand un barbat este cu adevarat indragostit, devii cea mai frumoasa femeie din lume in ochii sai. Iti face mereu complimente, te priveste direct in ochi si nu se uita la alte femei de pe strada.

Tu esti prioritatea sa numarul 1

Un barbat care nu este interesat cu adevarat, te va trece mereu pe al doilea plan, va anula des intalnirile voastre si va prefera sa iasa cu prietenii sai si nu cu tine.

Are grija de tine

Atunci cand sunt indragostiti, barbatii sunt foarte serviaibili si amabili. Deci vor face totul pentru a-ti face placere si vor avea grija de tine si iti vor sari mereu in ajutor.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.

No comments