Merita sau nu sa investesti intr-un sistem de implanturi Fast and Fixed?

Fast and Fixed

Disconfortul produs de lipsa dintilor este mare. Nu mai poti manca orice iti doresti si intreaga fizionomie ti se schimba. Calitatea vietii este scazuta atunci cand ai multe goluri in dantura, motiv pentru care ar trebui sa apelezi la o metoda eficienta de restaurare a danturii, asa cum este sistemul de implanturi Fast and Fixed.

Acesta a fost dezvoltat de Bredent, una dintre cele mai bune firme producatoare de implanturi din lume, si este adresat pacientilor cu edentatie partiala sau totala, dar si celor purtatori de proteza. Sistemul Fast and Fixed presupune inserarea a 4 implanturi in mandibula si a 6 implanturi in maxilar, rezultatul constand in dinti ficsi in doar o zi!

Spre deosebire de tratamentul clasic cu implanturi, acest sistem permite construirea unei punti provizorii chiar in ziua interventiei, ceea ce inseamna nu va mai fi necesar sa astepti cateva luni de zile pentru a te bucura de o dantura completa, impecabila si fixa.

Probabil ca te intrebi care sunt costurile unei astfel de proceduri. Avand in vedere ca se folosesc tehnologii de ultima generatie pentru acest sistem, trebuie sa te astepti la o investitie substantiala, dar daca vei alege clinica stomatologica www.dentalexcellence.ro, vei avea posibilitatea sa platesti in rate intreg tratamentul.

In plus, pretul sistemului Fast and Fixed este mai mic decat in cazul unui plan clasic de tratament cu implanturi. Iata de ce merita investitia:

  1. Nu va trebui sa faci multe vizite la medicul stomatolog. Vei obtine o dantura fixa provizorie in decursul a 24 de ore, eliminandu-se astfel tratamentul de lunga durata.
  2. Nu vor mai fi necesare proceduri suplimentare. Daca in cazul implanturilor clasice, exista posibilitatea sa ai nevoie de interventia de aditie osoasa sau de operatia de sinus lifting, atunci cand optezi pentru tratamentul revolutionar Bredent, procedurile de acest tip vor fi excluse, datorita faptului ca medicul va putea folosi portiunile de os dur de pe arcada ta dentara.
  3. Obtii un efect de intinerire. In urma acestui tratament, vei arata mai tanar cu aproximativ 5 ani. O dantura completa, care arata impecabil, iti va intineri fizionomia, iar astfel iti vei recapata increderea in tine!
  4. Intreaga dantura se va simti natural. Daca te temi ca vei avea senzatia unui corp strain, poti sa te linistesti in aceasta privinta. Sistemul Fast and Fixed se simte si arata natural, asa ca tu nu vei avea niciun disconfort!
  5. Procesul de masticatie va fi imbunatatit. Atunci cand ai multe goluri in dantura, nu mai poti mesteca orice aliment, dar daca te vei bucura de o dantura completa si solida, vei putea savura din nou orice preparat iti doresti, deoarece vei avea un proces de masticatie normal si perfect functional.
  6. Nu este dureros. Sistemul Fast and Fixed va fi inserat sub efectul anesteziei, asa ca nu vei simti durere, ci te vei bucura de confort pe toata durata tratamentului.
  7. Nu vei mai avea alte probleme dentare. Daca vei alege acest sistem, nu te vei mai confrunta cu carii sau cu alte probleme la nivelul danturii. Va trebui sa revii la clinica stomatologica doar pentru igienizarea profesionala periodica, fara sa mai treci prin alte proceduri!

 

 

Distribuie
 

Despre autor