Modalitati de a tine tantarii departe de casa ta

0

Zilele calduroase de vara sunt tot mai aproape, iar entuziasmul de a ne bucura de aceasta vreme minunata deja ne acapareaza. Vara insa nu vine doar cu zile senine si calduroase, ci si cu acel zgomot vesnic suparator al tantarilor si cu intepaturile lor. Iar tantarii au o putere fantastica de a strica linistea casei in care locuim.

Cu toate acestea, exista cateva metode care ne pot ajuta sa tinem tantarii departe de casa. Scopul nu este acela de a ucide tantarii, ci de a-i impiedica sa se apropie de casa. Iata asadar cateva sfaturi utile:

Alege-ti hainele cu intelepciune. Evident, imbracamintea este intotdeauna o bariera buna intre pielea ta si intepaturile de tantari. Asadar, seara, cand tantarilor le place sa zumzaie in aer, incearca sa porti doar bluze cu maneca lunga si pantaloni lungi. Pulverizarea imbracamintei cu un spray impotriva insectelor te-ar putea ajuta si mai mult.

Creeaza cat mai multe bariere intre tine si tantari. Folosirea aerului conditionat este o alta modalitate de a tine departe tantarii de interiorul casei tale. De asemenea, toate ferestrele casei ar trebui sa aiba plase de protectie. Pulverizarea plaselor cu spray-ul impotriva insectelor ar mari efectul acestora.

Foloseste un aparat electronic ultrasonic. Extrem de eficient cand vine vorba de tinerea la distanta a tuturor daunatorilor, inclusiv a rozatoarelor, gandacilor si tantarilor, aparatul electronic ultrasonic ar trebui sa existe in casa fiecarui om. Este probabil cea mai eficienta si sanatoasa metoda de a tine departe tantarii departe de casa. Nu foloseste substante toxice sau insecticide, este igienic si lucreaza 24 din 24 de ore. In plus, consumul electric al acestui tip de dispozitiv este extrem de mic, avand nevoie de o sursa de conectare de 220-240 V.

Aparatele electronice ultrasonice se bazeaza pe emisia ultrasunetelor intr-o anumita frecventa, la o intensitate conceputa special pentru a indeparta tantarii. Practic, aceste sunete de inalta frecventa sunt emise in toate directiile, reflectandu-se de pereti si toate corpurile solide din jur, atacand sistemul periferic senzorial al daunatorilor, pe care ii va determina astfel fie sa paraseasca zona, fie sa ramana imobilizati.

De retinut ca aceste ultrasunete, dat fiind ca nu sunt in raza audibila umana, nu pot avea efecte negative asupra oamenilor.

Distribuie
 

Despre autor

No comments