Remedii naturale pentru colesterol mare

colesterol mare

Acest articol isi propune sa va explice cinci lucruri importante , pe care trebuie sa le stiti despre colesterol si reducerea colesterolului cat si remedii naturiste pentru colesterol.

1. Colesterolul ridicat poate sa fi fatal pentru dumneavoasta.

Nivelul ridicat de colesterol din sange, este cauza cea mai mare, in producerea atacului de inima si din acest motiv trebuiesc luate masuri la timp, pentru reducerea colesterolului, folosind remedii naturiste .

Ce poate sa insemne asta pentru tine , in eventualitatea in care exista posibilitatea ,sa fi diagnosticat cu o boala coronariana?

Stiati ca va poate produce moarte?

Pentru a prevenii aceasta , incercati sa aflati ,daca aveti un nivel ridicat de colesterol.Daca acesta este ridicat, incercati sa urmati niste pasi, ca sa-l micsorati.

2. Corpul vostru are nevoie de colesterol?

Organismul are nevoie de colesterol in multe scopuri, in creearea membranelor celulare,a vitaminelor, homonilor.Toate animalele, omul , prezinta colesteol in organism.

Fara colesterol, organismul nu poate functiona in mod corespunzator,insa nivelul acestuia prea ridicat, poate fi primejdios pentru sanatatea noastra si de aceea trebuie sa luati masuri pentru reducerea colesterolului.

3. Cat de mult colesterol aveti? Cat inseamna prea mult?

Daca nu stiati, nivelul de colesterol din sange , trebuie sa-l il aflati.

Doctorul vostru va poate trimite sa faceti analiza ,care sa masoare colesterolul din sange.

Colesterolul din sange este raportat in mg/dl , or miligrame per decilitru.

Asfel daca nivelul de colesterol este 800 , inseamna ca aveti 800 de mg de colesterol in fiecare 10 litri din sange .Asta inseamna ca aveti un risc mare pentru o bolala coronariana si trebuie sa actionati repede in reducerea colesterolului din sange, daca nu prin tratament medicamentos , atuci prin remedii naturiste pentru colesterol.

Multi doctori sustin ca un nivel sub 200 este cel mai de dorit.Nivelul situat intre 200-240 este considerat ,a prezenta un risc moderat , iar cel de peste 240, prezinta un risc mare in aparitia bolilor de inima.

4. Suma totala a colesterolului

Suma totala a colesterolului ,este formata din trei tipuri diferite de colesterol.

LDL-cunoscut ca si colesterolul cel rau , HDL-colesterolul cel bun  si VLDL colesterol( care nu este considerat important) .

Doctorii recomanda sa mentineti LDL colesterol , sub 100 mg/dl si nivelul de HDL colesterol ,mai mare de 40 mg/dl.

5. Reducerea  colesterolului cand se afla la un nivel  ridicat.

Daca nivelul de colesterol din sange este prea ridicat , prima voastra prioritate , ar fi  sa reduceti nivelul sub 240 , chiar mai bine sub 200.

Daca ati facut asta si nivelul de LDL colesterol este peste 100 , ar trebui sa incercati sa reduceti nivelul sub 100.

In final ar trebui sa cresteti nivelul de HDL peste 40.

Ca si  remedii naturiste pentru  colesterol, cele mai cunoascute sunt: semintele de coriandru, uleiul de oregano, extractul de seminte de grefa, semintele de floarea soarelui, ceapa, usturoiul. Nu va fie teama sa alegeti din ele sau altele inafara de acestea, gradina Domnului , fiind mare!

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.