Functiile principale ale unei camere auto

0
Functiile principale ale unei camere auto

Camerele auto sunt niste gadget-uri din ce in ce mai populare chiar si pe piata din Romania, exista chiar si un top camere auto. Ele pot deveni martori oculari in cazul unor nefericite accidenta sau pot captura negresit cele mai frumoase si inedite trasee din concediile dumneavoastra. Ca toate dispozitivele moderne, acestea dispun de diverse functii si tehnologii in functie pe banii pe care sunteti dispus sa-I cheltuiti pe o asemenea camera.

Dintre toate modelele disponibile pe piata si cele cu care am interactionat, am decis sa va prezint cateva dintre functiile cele mai importante si apreciate pentru ca dumneavoastra sa fiti informat cu privire la tehnologiile disponibile in cazul in care planuti sa achizitionati una:

 1. Rezolutia de filmare

  In opinia mea rezolutia reprezinta caracteristica cea mai importanta. Sunt disponibile modele capabile sa filmeze de la rezolutie HD pana chiar la 4K. Pentru un raport-calitate pret excelent va recomand sa cautati o camera care filmeaza FullHd cu 60 de cadre pe secunda.

 2. Tehnologia Wi-Fi

  Este o alta functie foarte utila din punctul meu de vedere. Acesta va ajuta sa transmiteti fisierele video foarte usor de pe camera in telefon si invers, sau chiar sa transmiteti/vedeti live pe smartphone ce filmeaza camera. Utila pentru persoanele care doresc sa faca CarVlog.

 3. Avertizarile pentru soferi

  Sunt niste caracteristici foarte bine de avut. Acestea va pot oferi semnale sonore cu privire la distanta masinii din fata, la parasirea accidentala a benzii sau chiar cu privire la o curba periculoasa ce urmeaza.

 4. Gps-ul si G-senzorul

  reprezinta alte functii utile care ajuta foarte mult. Functia GPS va permite sa stiti in permanenta coordonatele exacte iar unii producatori ofera informatii cu privire la camerele de radar fixe. G-senzorul, in cazul unui accident porneste automat inregistrarea pentru ca dumneavoastra sa aveti probe daca se ajunge in istanta.

 5. Senzorul

  Nu trebuie ignorat deloc. Cu cat acesta este de mai buna calitate, poate oferi imagini perfecte atat pe timp de ziu cat si pe timp de noapte. Cele mai multe camera cu senzori buni dispun de modul Night Mode care faciliteaza si imbunatateste calitatea imaginilor cand lumina este slaba.

camera auto

Concluzie:

In concluzie, acestea sunt cele principalele si cele mai importante functii pe care o camera video auto completa trebuie sa le detina. Ramane doar la latitudinea dumneavoastra sa decideti care dintre aceste tehnologii va sunt de folos pentru a face cea mai buna alegere daca planuiti sa achizitionati un astfel de gadget in viitoul apropiat.

Articole preluat de pe topreviewuri.com.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.

No comments