Termeni si conditii

Ultima actualizare: Februarie 2019

Termeni generali
Platforma de tip revista online blogbiz.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea acestei platforme implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Prin aceasta instiintare va informam ca ne rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent serviciile oferite prin intermediul site-ului blogbiz.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana, fie fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor oferite prin intermediul site-ului blogbiz.ro.

Structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire se pot schimba in orice moment si devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

Copyright
Toate fotografiile si textele de pe acest site ne apartin si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Publicitate
Advertorialele au valabilitate lifetime pe blogbiz.ro, cu garantia ca nu vor fi modificate sau sterse linkurile.

Puteti trimite intrebarile sau reclamatiile Dvs pe adresa de mail [email protected]

Distribuie