Vile si Hoteluri din Eforie Nord, pe care nu le poti rata in anul 2021

0

Suntem alături de tine cu cele mai bune opţiuni de oferte şi îţi prezentăm câteva sugestii astfel încât să îţi fie uşor să găseşti cazarea potrivită din statiunea Eforie Nord.

Cauţi cele mai bune oferte de cazare pe litoralul românesc din statiunea Eforie Nord, pentru un concediu în vara aceasta? 

Eforieonline.ro iti sta la dispozitie cu o oferta diversificata de cazare atat la Hoteluri si Vile cat si la pensiuni si apartamente in regim hotelier, majoritatea din statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, statiuni in ampla dezvoltare, datorita atat fondurilor europene alocate cat si a investitorilor, prin constructia de locatii noi de cazare.

Sa nu uitam ca statiunile Eforie Nord si Eforie sud, ramand statiunile de suflet pentru familisti, turistii alegand aceasta statiunie si pentru ofertele si pachetele Balneo si curative.

Sa nu uitam totodata ca in aceste statiuni au aparut si locatii de cazare de lux de 4 stele respectiv 5 stele, deci pot opta pentru aceste statiuni si oameni cu pretentii ridicate.

Aici amintim Hotel Europa, Boutique Citadel, Hotel Victoria, locatii de cazare de 4 si 5 stele cu servicii de calitate atat la cazare cat si la spa si masa.

Oferte de cazare de la Vila Andrei

Vila Andrei este una dintre cele mai căutate de către turiştii care vor să aibă un sejur la mare liniştit şi relaxant. Este amplasată strategic, în spatele hotelului Berlin, aflat în centrul staţiunii, la doar 400 de metri de mare. Această vilă oferă internet gratuit, o terasă cu umbră şi vegetaţie dar şi suficient spaţiu pentru relaxare pentru adulţi. De asemenea, în apropiere poate fi găsit un loc de joacă modern, pentru copii, în care sunt şi aparate fitness pe care le poţi folosi atunci când copiii se joacă.

Oferte de cazare la Hotel Vis

Hotel Vis este situat în Eforie Nord într-o zonă liniştită, la numai 2 minute de mers pe jos pana la plaja, in zona Belona, zona foarte cautata de turisti. Chiar dacă hotelul a fost înregistrat cu trei stele, în realitate oferă condiţii de patru stele, fiind construit după cele mai moderne tendinţe şi oferind un nivel de confort ridicat. Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de acest hotel este distanţa mică în raport cu plaja şi vederea superbă spre mare pe care toate camerele o oferă. Atunci când cauţi oferte speciale litoral, acest hotel este una dintre cele mai bune opţiuni, având un raport între preţ şi calitate foarte avantajos.

Hotel Coral în Eforie Nord

Hotel Coral reprezintă cea mai bună alegere pentru persoanele care vor să se relaxeze într-un spaţiu liniştit, modern şi elegant. Nu ar trebui să eziţi să îl alegi, mai ales atunci când vrei să găseşti un raport excepţional între preţ şi calitate. Hotelul este amplasat într-o zonă extrem de liniştită, între Debarcader şi Steaua de Mare, la aproximativ 4 minute de mers pe jos faţă de plajă. Toate camere sunt modern utilaje, au toate dotările necesare unui concediu relaxant şi sunt amenajate modern.

Vila Flory din Eforie Nord

Vila Flory îşi aşteaptă turiştii într-un mediu modern şi plăcut, oferind linişte tuturor celor care vor să găsească aici un refugiu faţă de viaţa agitată a staţiunii. În plus, această vilă garantează cele mai mici preţuri raportate la dotările existente. Vila a fost special amenajată pentru a oferi confort şi facilităţi moderne tuturor persoanelor care îi trec pragul. 

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante oferte pe care le poţi găsi acum la malul mării. Rezervând cazarea din timp, te poţi asigura că ai făcut cea mai bună alegere şi că vei avea cazarea perfectă la mare.

Distribuie
 

Despre autor

No comments