Sforaitul – cauze si solutii

0
Sforaitul cauze si solutii

Unul dintre lucrurile care pot interveni intre tine si partenerul tau de viata , in timpul somnului , este sforaitul.

Iti iubesteti partenerul foarte mult si nu ai vrea sa dai atentie unui lucru neimportant sau sa-I faci observatii , ca sa nu-l deranjezi .

Dar lasa-ma sa-ti spun ceva , sforaitul poate sa fie o problema majora.

Sforaitul este o boala , in care cel care sforaie, sufera alaturi de partenerul care il suporta peste noapte!

Ce cauzeaza sforaitul?

Sforaitul apare datorita vibrarii sistemului respirator, in momentul in care aerul inspirat, patrunde prin caile respiratorii.

Aceasta se poate intampla din mai multe motive , cauzele pot varia de la o persoana la alta si trebuie examinata atent , cauza care produce sforaitul.

Una din cauzele cele mai comune ale sforaitului, este obezitatea. Daca aveti o viata mondena foarte intensa, depindeti de mancarea de la fastfooduri, exista o mare sansa sa deveniti supraponderali.

Tesutul gras din spatele gatului , poate bloca aerul si duce la aparitia sforaitului in timpul somnului.

Unele medicamente pot relaxa musculatura prea mult si in momentul inspiratiei aerului, sa se produca sforaitul in timpul somnului.

Postura in care dormi, poate de asemenea sa fie un motiv pentru care se poate produce sforaitul.De obicei, daca se doarme pe spate, acest lucru poate cauza si sforaitlui.

Nu ignorati sforaitul, pot fi alte probleme care sa se ascunda in spatele sforaitului.

Daca sunteti fumator, incercati sa va lasati de fumat . Fumatul mareste sansele sforaitului, prin iritatia pe care o provoaca membranei gatului.Chiar si fumatul pasiv poate deveni o cauza a sforaitului in timpul somnului.

Asa ca daca nu esti fumator, asigura-te ca nu inhalezi aerul din preajma vreunei persoane care fumeaza .Daca si tu fumezi , impreuna cu partenerul tau, atunci neapart ar trebui sa va opriti sa o mai faceti.

Ce altceva ar trebui evitat va sa nu mai sforai?

Sunt anumite produse care maresc riscul aparitiei sforaitului . Cercetarile au aratat , ca persoanele care evita aceste produse, au minimalizat cu succes , sforaitul. Trbuie evitat: mesele foarte copioase, produsele lactate, laptele de soia, alcoolul, pilulele pentru somn sau alte produse pentru calmare, antihistaminele, cofeina.

Distribuie
 

Despre autor

blogbiz

blogbiz

Revista online de lifestyle, moda, frumusete, turism, divertisment, sanatate, dragoste, idei de afaceri, stiri mondene.

No comments